Mikor kapom meg a tárhelyem - domain nevem?

A megrendelés menete automatizált, online leadott rendelése után annak díjáról egy díjbekérőt kap és a befizetés után tárhelye automatikusan létrejön, melyről emailben küldjük ki a hozzáférési adatokat.
Domain regisztrációt szintén csak a befizetés után inditunk el, külföldi végződések álltalában 1-2 órán belül elkészülnek.
.hu Domain nevek regisztrációjához szükség van egy kitöltött és aláírt domain megrendelő lapra. Ezt elektronikusan scanelve elég küldeni!  Postázni nem kell!
.hu neveknél a beérkezett regisztrációs lapokat a hivatalos domain nyilvántartó - Internet Szolgáltatók Tanácsa (ISZT.) munkatársai beérkezési sorrendben nézik át, és engedélyezik a regisztrációt.
A kézi feldolgozás miatt a regisztráció kicsit tovább tart, de átlagosan 8-24 óra alatt megtörténik. (ha minden leadott dokumentum megfelet, és a választott név is megfelet a regisztrációs szabályoknak)

A regisztráció után még meg kell várni hogy az internet szolgáltatók DNS szervere frissitse magát, mivel az átlagos internetező az internet szolgáltatója DNS szerverétől kapja a névszerver adatokat.
A frissitési idő minden szólgáltatónál más átlagosan 1-5 óra. Ezért vannak olyan esetek, hogy eggyik szolgáltató hállózatából már rég elérhető a weboldal, mig másik szolgáltatónál még mindig üres oldal jelenik meg.

A domainek átállási vagy regisztrációs ideje alatt a tárhely már működik, tehát a cPanel adminisztrációs felületre be tud lépni, fel tudja tölteni weboldalát és egy átmeneti címen tesztelni is tudja.

Hasznosnak találta ezt a választ?

 Kinyomtatja ezt a cikket

Olvassa el ezeket is:

Mi az az Inode limit?

Az INODES tulajdonképpen a szerveren tárolt fájlok limitje, ennyi lehet maximum a szerveren.(soft...

Hogy mondhatok le egy szolgáltatást ?

Ha biztos abban, hogy a szolgáltatást szeretné lemondani, és nem szeretne a megújításról...

Mi történik ha egy díjbekérőt nem fizetek be határidőre?

Először is nem kell megijedni!Semmi nem veszik el azonnal.Sajnos ilyen esetben a szolgáltatás a...

Hogy kell felvenni az ékezetes domain neveket ?

Az ékezetes domainneveket az adminfelület, domain menüpontjában, kódolt formában kell beírni...

Hány karakterből állhat egy domain név és mit tartalmazhat?

A domain név legalább 2 és legfeljebb 40 karakterből állhat. Használhatók az angol abc...